Top 5 Färgade Linser Utan Styrka

Top5 Färgade linser
Top5 Färgade linser

Vi på färgade linser utan styrka har märkt att linserna som ger mest effekt, det vill säga, de linser som förändrar ögat mest från sitt originalutseende är de mest populära.

Det kanske inte är så konstigt egentligen. Eftersom det är precis vad man vill göra med denna typen av lins.

Utifrån antalet visningar och även omdömen från olika återförsäljare av färgade linser utan styrka tänkte jag här presentera våra mest populära linser.

På femte plats

Crazylinsen Drakögon

Crazylinsen Drakögon

På femte plats bland våra mest populära färgade linser utan styrka kommer en lite ovanlig men ack så effektfull typ av färgad lins utan styrka. Men sin effektfulla förvrängning av ögats pupill samt den skiftande gula färgen på denna lins kommer den på en fin 5:e plats.

Den färgade lins vi talar om är den Crazylins som har som mål att imitera ett draköga!

Otroligt nog fungerar denna lins för både mörka och ljusa ögon vilket är en av anledningarna till den höga populariteten.

Läs mer om den färgade Crazylinsen ”Draköga” 

På fjärde plats

Rödfärgad lins (Djävul)

Rödfärgad lins (Djävul)

På fjärde plats hittar vi kanske en liten oväntad färgad lins nämligen den röda djävulslinsen. Även denna färgade lins är av typen crazylinser. Denna har fått sin popularitet framförallt då den passar utmärkt på bland annat Halloween då den passar i princip alla typer av kostymer under temat djävul.

På grund av sin mörka nyans är den lika effektfull för så väl ljusa som mörka ögon vilket även det är en bidragande orsak till dess popularitet.

Läs mer eller köp denna röda crazylins

På tredje plats bland färgade linser utan styrka…

Basiclins av färgen blå

Basiclins av färgen blå

…hittar vi ingen mindre än den blå standardlinsen. Nog för att den inte sticker ut lika mycket som någon av alla de andra crazylinserna ni hittar på denna webbplats. Men denna blå linsen utan styrka kan förvandla alla ögon till blå. Vi ser att blå är den absolut populäraste nyansen som man vill färga sina ögon till till vardags. Detta kanske för att det är en relativt ovanlig färg då grön och brun är de dominerande färgerna när det gäller ögon.

Även dessa passar så klart både mörka och ljusa och finns att köpa lite var stans. Är du på jakt efter en färgad lins som inte är helt galen så kika på dessa basiclinser och välj en färg. Den blå är helt klart populärast.

Dessa linser finns även i typen glamour linser vilket gör den blå färgen lite mer intensiv.

Mer information om denna blå basiclins

På en hedersam andra plats

Svartfärgad lins utan styrka,

Färgad lins utan styrka som gör dina ögon helt svarta

Hittar vi ytterligare en crazylins. I denna artikel har vi kommit fram till att crazylinserna dominerar populariteten när det gäller färgade linser utan styrka. Beror antagligen på att man vill kunna se en tydlig skillnad på sina ögon eller göra dem effektfulla till exempel till halloween eller maskerad för att matcha en klädsel.

Så på andra plats bland populära färgade linser utan styrka kommer då den totalt svarta crazylinsen. Denna lins göra dina ögon helt svarta. Mycket effektfulla och heltäckande vilket gör att vilken ögonfärg du än har så blir resultatet helt svart.

Passar utmärkt till olika monsterdräkter på halloween.

Läs mer om crazylinsen ”totalt svart”

 På första plats

På första plats bland de mest populära linserna utan styrka hittar vi inte mindre den totalt vita crazylinsen!

Totalt vita crazylinser

Totalt vita crazylinser

Detta är utan tvekan den absolut mest populära linsen. Linsen tar helt bort färgen på dina ögon och enbart pupillen blir synlig, resterande delen av ögat blir totalt vit.

Även mörka ögon går med hjälp av denna lins att få vita. Varför denna lins är så populär är svårt att säga, men antagligen då effekten blir så påtaglig samt att mängder av kostymer och dräkter till halloween passar bäst till just totalt vita ögon.

Monster, zombies osv… samtliga har enligt historien just vita ögon.

Köp dessa populära crazylinser

Du kanske också gillar...